petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

5/11 Åter hemmavid

Publicerad 2012-11-05 20:45:00 i

 
Äntligen hemma igen! Jag rullade norrut från Stockholm imorse och anlände min slutdestination18:30 i kväll. Gött. Och WOW vilken vecka jag har med mig i bagaget! Och hur kul och mysigt har jag inte haft det? Och samtidigt hur skönt är det inte att åter vara i min lägenhet? På en skala? Stark 10:a.
 
Har just varit på affären och fyllt på i kylskåpet och det känns så bra! Var ganska barskrapat och är det något jag är grymt noga med så är det att alltid ha ett välfyllt kylskåp och skafferi. Nu sitter jag mest och njuter av lugnet, sippar på en kopp kamomillte med citron, moffar lite smågodis och slösurfar runt på internätet. Imorgon är det tillbaka till verkligheten med mattegenomgång för kapitel 4 och huvvaligen vad jag halkat efter i matte nu. Här har vi verkligen potential att rycka upp oss. Veckans agenda är satt och det blir att bita i det sura äpplet.BIT PETRA. BIT.
 
Jag avrundar inlägget med att tipsa er om SVT:s fråga doktorn från tidigare ikväll. Dem intervjuar två kvinnor som har bipolär sjukdom och det är klart sevärt! :  http://www.svtplay.se/video/548937/del-10-av-16
 
På återseende ut i veckan, vem vet vilka äventyr och situationer som kommer dyka upp?
 
Kram,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela