petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

24/2 Helena i aftonbladet!

Publicerad 2013-02-24 13:41:00 i

 
Helenas blogg Blyga myran hittade jag av en slump då jag googlade på introvertism och stark skör en dag i höstas. Jag fattade genast tyckte för hennes sätt att uttrycka sig och sätta ord på känslor och tankar och jag kunde känna igen mig i mycket av det hon skrev om/skriver om. För mig är Helena en vardagshjälte; klok, modig,kreativ, intelligent, empatisk och med ett stort hjärta som bland annat slår för att ge röst åt de introverta, stark sköra. Hennes ord ger pepp, tröst, stöd och upplysning till de som är intresserade att lära sig mera om detta.Igenkänning om något är en sann källa till inspiration och kraft och jag tror att jag talar för oss båda när det kommer till vikten av att hitta likasinnade som förstår.
 
I dagarna som varit har Helena blivit intervjuad av en journalist på Aftonbladet och ni kan läsa mera om detta i länken jag bifogar nedan.Detta är ett fint exempel på vad som ger mig kraft så tack Helena! - YOU GO GIRL!
 
http://blygamyran.wordpress.com/
 
 
 Kram och på återseende
 
/Petra
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2013-02-24 20:17:38

Åh, Petra, detta värmer så att läsa! TACK! <3 Precis som jag får inspirera dig så inspirerar du mig. Det känns himla fint :).

STOR KRAM!<3<3

Svar: Vad kul att det värmer Helena! :) Exakt så är det! Pepp och inspiration på hög nivå och dubbelriktat! Bara härligt!
Kram!! <3
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela