petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

10/3 Teresa Rexlin säger det så bra!

Publicerad 2013-03-10 16:33:00 i

Jag har sagt det förut och säger det igen, denna kvinna inspirerar min andliga och spirituella utveckling och jag är tacksam för att hon finns och att hon driver sin blogg så att jag och flera kan inspireras:http://starconnexions.wordpress.com/
 
I övrig har jag haft en mycket skön helg med fantastiskt vårväder att hämta kraft och energi ifrån! I går var mamma på besök och det var jättemysigt, kvalitetstid med kafferep,hårklipp och promenad. Efter några timmar slöt min lillasyster och hennes pappa till och så fikade vi lite mera innan dem åkte hem. Det fikas mycket i norrland! I går kväll såg jag mello och blev jätteglad att Robin vann med sin sköna, underbara sång "You" - Kärlek:http://www.youtube.com/watch?v=zxUEcqgSqk0
 
I dag har jag promenerat, gått en sväng och kollat skor på stan och hittade ett par tre snygga alternativ men storleken fanns inte. Men jag gråter inte för det kommer nya skor i veckan så jag inväntar leveransen som ett barn på julafton! På väg in i gallerian träffade jag också på en av mina barndomskompisar som är höggravid, sååå vacker! Jättemysigt att spontanträffas så där på gatan och det gjorde mig glad i hjärtat! Efter stan blev det styrketräning och nu är jag åter hemma för middag och studier. Njuter sista dagen på sportlovet och laddar inför en ny vecka med skola och nya utmaningar!
 
Kram och kärlek alla finisar och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela