petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

8/3 Quinnodagen hörrni!

Publicerad 2013-03-08 15:37:00 i

 Grattis till oss <3
 
 Kornblå- en av favoritfärgerna
 
Här strålar solen dagen till ära och himmeln är knallblå! Otroligt vackert! I dag har jag varit på stadsbibblan igen och pluggat matte med min ryska kompis, men vi har pratat mer än pluggat matte. Det får man göra ibland! Sen har jag varit på gymmet och tränat och där träffade jag på ytterligare två skolkompisar pluss brorsans supertrevliga granne så det satte en guldkant på träningen! Kul sätt att nätverka och göra nytta samtidigt så att säga...
 
Träning- min dagliga källa till inspiration och kraft
 
Nu mellanlandar jag hemma i några timmar innan jag och min ryska kompis ska till ner till kyrkan i stan på ett spännande evenemang för kvinnor. Det blir serverat soppa och macka och sedan kommer en tjejtrubadur att spela musik med lite härligt mellansnack och slutligen kommer det visas filmen om Margot Wallström och hennes arbete i Afrika som FN generalsekreterare. Temat ikväll kommer kretsa kring våldet och näthatet som ökar emot kvinnor och vad detta kan tänkas bero på. Det kommer bli möjlighet för diskussion och där kommer vara politiker från socialdemokraterna bland annat. Spännade visst! Jag ska försöka komma ihåg att fotografera och blogga om det imorgon så får ni veta hur kvällen fortlöpte! Jag är PEPP!
 
Kram och på återseende!
 
/Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela