petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

09/05 Regnväder= inomhusmys!

Publicerad 2013-05-09 12:44:00 i

Vaknade tidigt i morse av regndroppar emot fönsterbläcket, så mysigt! Med gott samvete sov jag vidare tills jag var totalt utvilad och redo att kliva upp. Har tändt ljus och frukostmyser i lugnan ro, läst dagens insikt ur min klokbok och njuter början av kristihimmels. Ska nog bege mig ut på en cykel och löprunda i skogen om någon timma för att sen återgå till inomhusmyseriet och mina häxböcker som jag lånade från bibblan igår. Ska nämnligen skriva en rapport i historiakursen, valfritt ämne och jag har valt häxjakten i Sverige under 1600-talet och dess bakomliggande processer. Ska bli så grymt spännande!
 
Har förövrigt för första gången i mitt liv köpt hårfärg på Åhlens (!!) och färgat mitt eget hår själv och det blev faktiskt ganska ok förutom en aaaaningens för gult i utväxten/hårbotten. Jag känner mig VÄLDIGT modig med tanke på att jag är frisör och medtanke på hur svårt det är att välja rätt färg i affären. Dem färgerna kan bli lite hur som helst jämfört med färgerna vi använder oss av i frisörsalong, och jag kan bara bekräfta att min fördom är SANN! (detta med tanke på mitt resultat kontra hur det skulle bli enligt bilden, ha,ha..) Alltid något! Jag ska försöka hitta en toning hos frisören i morgon så kommer detta bli hur bra som helst. Skönt med förändring och uppfräschning så här på vårkanten oavsett!
 
Hello chicken! Observera att detta är ett foto med inslag av dagsljus dvs; det gula framträder inte lika tydligt! (fniss, humor har jag gott om!)
 
PS. Kommer skriva ett inlägg framöver där jag besvarar Aidas frågor kring social fobi så håll utkik! DS.
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela