petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

06/07 Sol, fågelkvitter och doften av..

Publicerad 2013-06-07 09:42:00 i

...nyklippt gräs. Det är sommar, det är fredag och jag har verkligen njutit av morgonkaffet på balkongen! 10.30 är det dags att bege sig till skolan för utvärderingssamtalet och sen är det sommarlov i en hel vecka innan inskolning och sommarjobb tar vid. Den veckan ska njutas! Hela sommaren ska livsnjutas och levas och mås! Efter lunch idag kommer en av mina käraste ungdomsvänner förbi på besök. Härligt! Fokus ligger på allt som är bra i mitt liv och det finns mycket att vara tacksam över. Utmaningarna livet serverar gör mig (oss) starkare och det är också positivt så ryggen är rak, huvudet på skaft och hjärtat visar ödmjukt vägen fram. Min sanning, min väg som jag följer.
 
Trevlig helg ochg välkommen till nya läsare får jag ju också lov att säga! Statistikutvecklingen ser fin ut!
 
På återseende,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela