petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

31/05 Mycket lyckat möte

Publicerad 2013-05-31 11:42:26 i

Jag är varm i hjärtat. Jag har haft möte med skolans rektorer tillsammans med en annan klasskamrat och det gick strålande. Mycket konstruktivt och väldigt fint. Räkna med åtgärder akut och preventivt emot kränkande attityder, förbättring av skoljmiljön och praktiska tilltag framöver. Jag är så stolt över att jag har stått på mig, stått upp för mina inre värderingar, vågat genomföra det här, följt min inre kompass om vad som är sant, rätt och äkta oavsett vad omgivningen anser. Jag följer mitt hjärta och min övertygelse att gott ska vinna, att tolerans, kärlek, respekt och medkänsla ska vara ledande i samspel mellan oss människor. Att vi behandlar varandra väl. Är snälla emot varandra och kommunuicerar om någon sårat. Hur ska vi annars få till förändringar? Vi har alla samma behov av att bli sedda, hörda och respekterade och accepterade. I dag har vi tillsammans tagit ett steg i rätt riktining på Komvux och det gör mig varm, varm i hjärtat.
 
Kram och trevlig helg!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2013-06-03 07:27:07

Hej!

Jag blir också varm in i hjärtat! <3
Är stolt över dig!

Kram/mamma

Postat av: Petra

Publicerad 2013-06-06 19:41:55

Tack älskade mamman min <3

Kram/dotra di!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela