petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

10/06 Livsnjuter!

Publicerad 2013-06-10 16:32:00 i

 
Vilken underbar helg jag har haft! Men hörrni vad jag har njutit och tagit hand om mig själv! Jag har bland annat gått på SPA och fått nack- och ryggmassage, tränat, ätit gott, promenerat, läst, sett prinesessan gifta sig,  umgåtts med nära och kära, storstädat lägenheten. Allt detta var det behov för och en storstädning av denna kaliber har inte hunnits eller orkats med de sista veckorna då det varit mycket med skolan. Nu har jag rensat ur skåp, återvunnit papper, plast, glas, pantat, skrubbat, skurat, dammtorkat och tvättat kläder. Underbart!
 
 
Solen strålar här hemma och det är bara härligt med sommar! Hoppas vädret blir så här hela vägen fram till september/oktober då hösten gör entre. Jag ska fortsätta livsnjta, må bra, ta hand om  mig själv och umgås med dem viktiga i mitt liv, jobba hårt och HA ROLIGT däremellan! Det kommer bli betydligt färre uppdateringar på bloggen från och med nu för att jag kommer börja jobba och behöver vila från allt. Men misströsta icke kära ni för simsalabim så är inspirationen plötsligt här och då kommer nya blogginlägg serveras. Så; välkomna att titta in här med jämna mellanrum under sommaren!
 
Sköt om er och trevlig sommar!
 
Kram/
 
Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-06-11 11:37:21

Ha en underbar sommar Petra!! Jag är ju nyfiken på var du ska jobba i sommar men det kanske du inte vill berätta. Ha det bäst! Kram! Hanna

Postat av: Petra

Publicerad 2013-06-11 18:20:55

Hej Hanna!

Jag kommer jobba inom hemtjänsten och ta väl hand om våra äldre. Ser oerhört mycket fram emot denna jobbsommar och kommer naturligtvis att uppdatera här på bloggen hur det går, så håll utkik!

Trevlig, skön sommar tillbaka!

Kram Petra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela