petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

25/06 Sätter punkt för bloggandet

Publicerad 2013-06-25 18:42:00 i

 
Nu har jag haft några dagars frånvaro från bloggen och jag har inte saknat alls att skriva och har därför beslutat mig för att runda av inom kort. För att ta en liknelse så känns bloggandet som att växa ur en tröja och det är dags att lägga den gamla tröjan på hyllan för att få plats för den nya. Med andra ord jag stänger min blogg och fortsätter min resa att expandera som människa personligt, andligt i lugn och ro utan att dela det med omvärlden publikt.
 
Det har varit väldigt roligt, givande och spännande att blogga och att skriva har varit en fin ventil för att lufta tankar och erfarenheter om livet och allt vad det innebär och kunna dela det här med flera.
 
Tack för ert följe ni trogna läsare och sköt om er nu!
 
Allt gott,
 
kram
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2013-06-26 06:32:55

Tack för att vi fick följa med dig en bit på vägen, ha en fortsatt trevlig andlig resa :)

Svar: Tack för ditt följe Aida och detsamma! :)
petracaroline

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-06-26 10:38:59

Tack för ditt bloggande Petra! Önskar dig allt gott!

Svar: :) Tack Hanna och tack för ditt följe!
Allt gott tillbaka till dig!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela