petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/05 Lyckad shopping

Publicerad 2013-05-30 12:18:00 i

Känslan av att hitta allt jag planerade att shoppa! DEN känslan! Med andra ord en väldigt lyckad gårdag på stan och resultatet ser ni nedan.
 
mina nya favoriter
nya och gamla löpskor
Fräscha sommarkläder, blått är en klar favorit!
mera blått...
och ännu mera blått..

 blått?
Fräsiga sockor ett måste!
Matchande löpshorts till mina löpdojjor!
 

Bloggar mer i eftermiddag/kväll om uppdatering "just nu" så välkommen åter!
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-05-30 12:32:23

Varning! :) :)De där strumporna (jag antar att du också har shoppat dom på H&M?) luddar av sig något förskräckligt.. När jag körde dom i tvätmaskinen för första gången, för bara några dagar sedan blev de andra underkläderna fulla med svart ludd. Jag kan inte garantera att det orsakades av strumporna men troligen. SÅ. Nu vet du. Hoppas dina är av bättre kvalitet, men hej, man får det man betalar för. Allt gott till dig!

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-30 16:24:42

Ha,ha, vad söt du är Hanna!Då tackar jag för din varning och ska se till att tvätta dessa små H&M sockor separat så dem får ludda av sig ordentligt!

Detsamma, allt gott till dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela