petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

16/05 Sovmorgon, sol och JOBB!

Publicerad 2013-05-16 11:29:00 i

sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet!
 
Vi skriver ju rapport nu på historiakursen som slutarbete och det innebär att vi inte behöver vara på lektionerna utan kan jobba hemifrån, eller på biblioteket eller där vi själva önskar. Därför tog jag tog en sovmorgon och har just mumsat i mig havregrynsgröt med hallon och kanel. Gott! Sitter nu här med kaffe koppen och ser ut genom fönstret, sol idag också! Själen mår bra av sol och jag kommer ta mig en cykel och styrketränigsakt idag också för att tanka kroppen på mera positiva endofiner <3
 

Efter lunch blir det att räkna matte på skolan sen måste jag fortsätta plugga ikväll och resten av helgen för nu har jag bara 13 skoldagar kvar (jippi!) och mycket skolarbete att tag i för att bli färdig i tid.Hoppas på att det sommarjobb jag sökt kommer bli mitt....och där kom ett mail från det jobb jag sökt och jag har fått det! HA,HA- är det möjligt? Precis i mitten av denna mening plingade det till i min telefon och jag har fått jobbet! Dem undrar när jag kan börja inskolningen! På riktigt liksom!?
 
 
Beviset på att det ordnar sig om man följer sitt hjärta!
 
GLADAST! WoW! Jag har svarat att det passar mig vecka 23 eller tidigare så nu håller vi tummarna på att jag får jobba häcken av mig denna sommar, så att jag får in massa pengar så att jag kan hoppa fallskärm, börja surfa och ta körlektioner och kanske till och med ha råd med en resa utomlands!? Vore ju underbart hörrni så håll alla tummar och tår för att jag kommer få ett bra sommarjobbsschema med jobb heeeeela sommaren.
 
 Kram från en superlycklig Petra!

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-05-16 16:34:05

Hurra!!! Härligt!

Postat av: Aida

Publicerad 2013-05-16 23:20:39

Vad härligt!!! Ska skicka extra lyckotankar under de sista skoldagarna under prov och sånt :)

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-19 11:40:50

Hej Hanna!

Tack! Ja, det är superhärligt! Så lättad och glad och förväntansfull inför denna jobbsommar!

Kram

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-19 11:43:27

Hej Aida!

Ja, visst är det härligt! :)
Tack, din omtanke och pepp tar jag emot med glädje!Nu är det bara att försöka göra det som ska göras i samband med skolan och vara helnöjd med insatsen oavsett utfall!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela