petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

15/05 Uppdatering

Publicerad 2013-05-15 21:35:00 i

Idag har varit en fin dag hörrni och det värmer i hjärteroten det! Värmt har även vårsolen, fåglekvittret, de begynnande gröna gräsmattorna och det glittrande havet och det har hjälpt mig att fylla själen med kärlek och energi. Vaknade dessutom imorse av ett pling i telefonen och ett mail ifrån överste rektorn om förslag till ett gemensamt möte med vår rektor. Positivt besekd och det fick min rumpa upp ur sängen och nu är mötet bestämt till fredagen den 25 maj, med andra ord nästkommande fredag. Det rör på sig åt rätt håll och det är så skönt!
 
Löprunda i skogen är lycka för mig
 
Efter skolan drog jag ut med gamle Bettan (min skruttcykel) på en rejäl träningsrunda; cykling, löpning som avrundades med styrketräning på gymmet. Riktigt härligt och efter middagen blev det dessutom en power walk! Det har helt enkelt varit för fint väder för mig att vara inomhus.
 
Till och med min skuggsida ler under träning
 
Nä, nu ska jag försöka plugga lite innan jag mediterar på harmoni, kärlek och healing.
 
PS. Jag kommer att svara på era kommentarer så ni vet, har inte glömt!.DS
 
På återskrivande,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela