petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

19/05 Så önskar jag min sommar;

Publicerad 2013-05-19 22:32:00 i

 
1) Jobba hela juni, juli, augusti och tjäna in stålars!
 
2) Första lönehelgen i juli dra iväg på en lyxweekend med min bästis. Vi snackar tjejhelg med shopping, god mat, skumpa, utgång, ha skoj och dansa! Tji-hoo!
 
3) Genomföra surfkursen med grabbarna i Salusand Soulsurfer klubb
 
4) Boka in fallskärmshoppet till min födelsedag lördagen den 28 september. Vi snackar en av de bästa födelsedagspresenter jag kan ge mig själv!
 
5) Skriva in mig på en körskola och ta körkortet
 
6) Vill även ta motorcykelkörkortet och om jag har råd ska jag ta för både bil och motorcykel. Annars får motorcykel bli nästa års mål
 
7) Sjunga in musik i musikstudio. Fick igår veta av en god vän att vi har en musikstudio här i stan! (?) Fatta att lyckan är total och min dröm väldigt nära att realiseras! Jag har mailat studion idag och förhört mig om priser och tider. RÅ KUL!
 
8) Fortsätta jobba. Jag vill ta en paus från studierna nu och slå ner pålarna djupare här i stan. Gärna fixa min egna lägenhet med egna möbler och ta hand om mig, ha roligt, umgås med min familj och mina vänner.
 
9) Fortsätta söka min livsväg, leva min sanning, följa min magkänsla och odla kärlek, medkänsla och tolerans mot mig själv och omvärlden
 
"Dream it, wish it do it!"

Kram
 
/ Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2013-05-22 16:43:02

Åh, alltså vilken sommar och vilka planer du har! Låter så himla gött och härligt :). Blir glad i magen för din skull, du är värd alla roligheter! Stora kramar!

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-22 23:54:04

Hej Helena <3

Ja, visst är det roliga planer! Jag vill börja leva och realisera dem NU, igår, nyss!! Haha, dem ger mig energi dessa dagar, precis som ett inlägg från dig värmer, så tack!

Din sommar ser också mysig ut med odling av grönsaker, rawfood och flytt till D! Jag följer ju med i din blogg också vet du! :)

Sköt om dig!

Kram,

Petra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela