petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

21/05 Just nu;

Publicerad 2013-05-21 12:26:00 i

 
Sitter hemma och poppar musik med min mp3 och just nu lyssnas det på Agnes "Releese me". Befriande att sjunga den högt och drömma mig bort mot mina mål! Skrev matteprov på kapitel 2 igår och det gick si så där. Jag får veta resultatet imorgon så det är bara att hålla tummar och tår för godkänt. Skrev färdigt mitt första utkast på presentationen i kommunikation och blev väldigt nöjd med texten. Nu inväntar jag feedback från läraren och funderar kring hurvida jag ska välja powerpoint eller prezi som verktyg till själva presentationen. Historiarapporten har jag så smått kommit igång med och ska iväg till biblioterket idag och hämta hem mer material om häxjakten för att få mera "kött på benen" inför fortsättningen.
 
Men innan bibblan, rapportskrivning och matteräknande i eftermiddag ska jag ut och cykla, springa och gymma och det ser jag så framemot! Träning och naturen är två viktiga ingediernser i mitt liv för att må bra och det ger mig bra livskvalitet. Och nu blev jag peppad på att radda upp i en hullerombuller ordning vad som gör mig glad:
 
Träning
Havet
Skogen
Promenader
Solen
Vänner
Familjen
Meditation
Frihet
Tolerans för olikheter
Kärlek
Musik
Dansa
Sjunga
Vara kreativ
Resa
Att sätta mig mål och nå dem
Att dagdrömma och visualisera
Egentid
Modiga förebilder som lever sin dröm
 
Robyn är modig och hennes budskap gillas!
 
-Vad gör er glada?
 
Kram,
 
/Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela