petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/05 Tacksam

Publicerad 2013-05-30 17:45:00 i

Idag redovisade jag mitt arbete på historian. Jag var inte välförberedd så jag var väldigt hoppig fram och tillbaka i mitt redovisande, långt ifrån min bästa redovisning. Men jag övar på att vara bra nog och våga genomföra utmanande uppgifter utan att kunna allt 110%, så det var inte helt omedvetet att jag valt att inte vara så påläst och välförberedd till dagens redovisning. Jag är nöjd att jag inte redovisade perfekt helt enkelt.
 
Fick B på rapporten och är så klart väldigt nöjd, stolt och glad över detta. Det känns välförtjänt och slutbetyget kommer mest troligt hamna på ett C och det är jag också väldigt nöjd med. Efter historiaredovisningen och lunch hemma övade jag på nationella provet i matte och det gick över förväntan. Jag har bestämt med min ängel och vän ( hon som jag läst historia med) att plugga matte tillsammans nu i helgen. Jag är så glad att hon finns! Hon läser matte 3 så hon kan hjälpa mig med allt jag ännu inte har greppat.
 
Att plugga med henne i helgen kommer öka mina odds att skriva E på provet på måndag och det känns så himla skönt. Jag ska göra allt jag kan för att klara provet. Får jag F är jag stolt ändå. Detta året har varit väldigt tufft och samtidigt väldigt utvecklande och att ha ridit ut denna stormen utan att hoppa av skolan eller helt brytit ihop då det varit som tyngst, det är den största segern för mig. Även att jag är myckert mer positivt inställd till matte numera, tack vara min egen omställning av inställning.
 
Har även precis fått mail på mitt schema för sommarvikariatet och jag är så otroligt nöjd! Jag får jobba hela 8 veckor och det kommer bli så bra! Jag är lycklig och tacksam just nu och jag ser ljust på sommaren och livet. Det ordnar sig för snälla människor!
 
Kram och på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela