petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

1/8 Nämen...jag har ju uppkoppling! (?)

Publicerad 2012-08-01 11:45:00 i

*Petra anropar världen*
 
Jag trodde minsann att internätet skulle avslutas idag, 1 augusti men jag surfar ju på vågen ännu som ni ser! ( och jag klagar inte!) Jag kom förövrigt på att det kommer lösa sig hur som då jag kan surfa genom min mobil eller trådlöst. Det betyder att jag kan blogga vidare! *Jippi!*
 
Idag vaknade jag av mig själv mycket tidigt vid 7-snåret och 08, 08.30, 09.30 men klev upp 10.30. Jag gillar att dra mig och om jag inte måste stiga upp så ligger jag kvar. Det är lyxet med att vara ledig! Nu sippar jag på en kopp kaffe och filosoferar om vad framtiden ska bringa i sitt sköte? Har inget särskilt på hjärtat idag (... ännu) så jag återkommer nog senare under dagen. Rätt som det är får jag en snilleblixt eller så händer det något som ger mig inspiration och idéer till ett inlägg.
 
På återseende!
 
/kram
 
Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-08-01 13:39:58

Hurra för att du fortfarande är med oss! :) Kram, Helena

Svar: Ja!! HURRA!! :) Kram tillbaka!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela