petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

17/7 Oj, bloggen tog visst semester med mig!

Publicerad 2012-08-17 15:05:00 i

 
 
Oslo
 
Jag som kavat räknade med att uppdatera bloggen med några inlägg under semestern men oj hörrni det gick i stöpet! Ni får se min frånvaro på bloggen som ett sunt tecken på att jag har haft och har en härlig semester! Kom till Stockholm igårkväll efter en underbar vistelse i Oslo och tänkte att det var på sin plats att skriva ett kort inlägg så ni vet att jag snart är tillbaka med regelbunda uppdateringar!
 
När det var sagt ska det erkännas att det har varit skönt med en cyberfri semester med fokus på mina vänner och härliga upplevelser! Semester har jag ännu fram till söndag 19 augusti så jag kommer skriva mera om hur ledigheten varit, lägga ut några härliga foton samt berätta vad som händer nästa vecka! Det är spännande tider och planer som iverksätts så ni måste komma tillbaka och läsa på söndag 19/8 eller måndag 20/8 nästa vecka! (Det har med Norrland att göra så nu har ni fått en liten ledtråd att klura på under helgen!)
 
KRAM och på återseende!
 
Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-08-18 17:02:18

Vad härligt att höra att du haft det så bra, gott och få träffa fina vänner och samla ihop nya härliga minnen att se tillbaka på! Det låter spännande med vad det är som kommer hända här närmast, ska absolut hålla utkik på bloggen :). Kram!

Svar: Hej HelenaTack, ja semester är alltid härligt! Nu ska nyheterna släppas så håll i hatten!
Kram och tack för ditt inlägg!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela