petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

24/8 Jag fick ett mail...

Publicerad 2012-08-24 08:00:00 i

 
...igår som gjorde mig väldigt glad! Mer om vad mailet handlar om får ni veta i septembermånad så ni får ligga i sträckbänken och stävja nyfikenheten ett tag till! Men väntan kommer vara väl värt det,  jag lovar!
 
Kram och på återseende,
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-08-24 09:24:37

Spännande, spännande! Härlig cliffhanger.. Tack för det varma mottagandet "tillbaka" till bloggen i förra kommentaren förresten. Jag blev glad över det. Sen vill jag också ge dig och mig själv en klapp på axeln. Det är viktigt att man är snäll mot sig själv. Igår mejlade jag till två kontakter för ett ev. jobb, det gav inget direkt men nu vet dom iaf att jag söker och de kan kanske ha ögonen öppna.
Trevlig helg på dig, finafina Petra!

Svar: Hej bästa Hanna! Ja, men visst! Vi gillar spännande cliffhangers! Livet får mer guldkant med sånna små guldkorn! Klart du ska ha ett varmt mottagande "tillbaka", du är ju en trogen läsare som alltid skriver fina inlägg och peppar! Det blir jag glad av! :) Heja dig också att du mejlade två jobbkontakter, ska hålla tummarna för dig! Trevlig helg du med fina Hanna!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela