petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

25/8 Smarrig mat efter träning

Publicerad 2012-08-25 19:03:00 i

Efter 2 timmars träning (powerwalk till sjön, löpning runt och power walk hem) så smakar mat extra gott tycker jag! Jag formligen älskar detta receptet på varma mackor så här kommer det:
 
2 grova brödskivor
Bre på en klick smör på varje skiva
Makrill i tomatsås
Några svartpepparkorn
Några skivor vanlig smörgåsost och parmasan
 
In i ungen på 200 grader tills osten är gyllenbrun och till detta serverar jag sallad och en dressing gjord på sambal olek och majonäs! MUMS!!
 
På väg hem från träningen handlade jag lite mat och även denna vackra orkidée. Älskar färgen lila!
Ops...härligt dammig hylla ser jag nu, men hörrni- "he bju jag på"! Nu ska jag vila middag innan pluggverkstan börjar som sedan förvandlas till filmkväll.
 
På återseende,
 
Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela