petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

25/8 Idag står jag bakom kameran

Publicerad 2012-08-25 12:35:00 i

 
Idag bjuder jag på utsikten från min balkong! (en rosa kamera till min undsättning) Här har jag suttit och njutit av mitt morgonkaffe och lagrat D-vitaminer inför den antågande vinterdvalan. Lördagens agenda är satt och under fotot är min  "to do" -lista.
 
 
"To do"- listan:
 
- Tvätta kläder
- Blogga
- Träna
- Plugga
 
I engelska 6 ingår att läsa och redovisa en novell, muntligt och skriftligt på engelska och jag har valt kultnovellen "Dead poets society". Tänkte börja läsa den ikväll pluss att jag ska beta av ett kapitel i historieboken som börjar med forntiden. Jag gillar verkligen att vara student, att inhämta nya kunskaper och att fräscha upp minnet på gamla kunskaper, och det är jag glad för! Då känns pluggverkstad en lördag inte som något nödvändigt ont utan som något intressant gott!
 
PS. Visst är det skoj med mig bakom kameran! Förutom det skrivna ordet gillar jag ju foto som ett sätt att uttrycka mig på. Det är något magiskt med att kunna fånga livet på en bild och föreviga ett ögonblick, en känsla eller en stämning. Vackert, underbart och inspirerande! Så håll utkik hörrni för från och med idag är det jag som skjuter skarpt (...eller oskarpt)! DS
 
Kram och på återseende!
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela