petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

28/8 (Matte) lyckan fortsätter!

Publicerad 2012-08-28 12:14:00 i

 
Jag är så himla glad hörrni! Jag har precis kommit hem ifrån min tredje mattelektion och allt flyter på smidigt! Jag har hamnat i en jättehärlig klass med sköna filurer och en lärare som är grymt pedagogisk! Fattar ni hur mycket det lättar min matteångest? På en skala från 1-10 säger vi 11! Hur härlig känsla är det inte att gilla matte och fatta logiken? "I like it a lot!"
 
Dessutom låg ett paket och väntade på mig när jag kom hem från skolan idag och där i låg min mattebok! Ha,ha, så då vet ni vad jag ska göra några timmar efter lunch! Har tre kapitel att räkna ikapp då boken inte kom förens nu, och det känns mer kul än jobbigt! Visst är det underbart när man överkommer sina mentala spärrar och hjärnspöken! Det är bara att ge sig FAN på att det ska gå och övning ger färdighet! Sen är det även skönt att få allt bekräftat när man sitter på mattelektionen! GLAD!
 
Har ni någon skön erfarenhet om att överkomma mentala spärrar, hjärnspöken och låsningar?
 
PS1. Glädje: Imorgon ska jag "mecka" tårta med bästaste lillasyster som har födelsedag och det lär ju komma foton på det, så håll utkik!DS
 
PS2. Dubbel glädje: Idag har finaste Lina Axmacher skrivit ett gulligt inlägg och länkat min blogg i hennes och det värmer i hjärtat! Ta en titt vettja: http://www.finest.se/userBlog/?uid=52087&beid=2215216 DS.
 
Kram,
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela