petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

29/8 Idag hyllar vi min lillasyster

Publicerad 2012-08-29 08:30:00 i

 

Grattis på födelsedagen!
 
Älskade lillasyster; du slog upp dina gråblå 87.08.29 och är nästan på månaden 9 år yngre än mig. Våra personnummer är nästintill identiska fast jag har siffrorna omvänt 78.09.28. (...och det tycker jag är ganska häftigt!) Du är min "soulsister" på många vis och vi delar många likheter men även olikheter som gör vårt "soulsystraskap" komplett!
 
Du är en sann multikonstnär och har ett skarpt öga för det estetiska, sjunger vackert, är oerhört skicklig på att teckna, måla, skapa och du skjuter skarpt med kameran. Du är pedagogiskt lagd och egensinnig på ett charmerande vis och du har en skön humor! Busig, livsglad, söt, snäll, tuff och cool är andra ord som beskriver din fina personlighet och jag älskar dig av hela hjärtat!
 
Tre smakprov på lillasysters konstnärliga verk:


 

"soulsisters"
 
.
I eftermiddag ska jag ta gamla bettan och cykla hem till lillasysteryster på tårtkalas! Jag ska ta några foton medans vi "meckar" tårtan och lägga ut dem ikväll så ni får ta del av mästerverket! Älskar nämligen att baka och "dona på" inför födelsedagskalas!
.
- Så vi ses väl senare?
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela