petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

5/8 En sång från hjärtat

Publicerad 2012-08-05 20:15:34 i

 
Gud vad jag har gråtit till den här sången! Ibland när jag lyssnar på en sångtext och en röst är det som något händer inuti mig, något brister och får känslorna att bubbla upp till ytan. Det är en så befriande, vacker upplevelse och jag älskar musik som berör mig på det viset och som öppnar mitt hjärta. Som till exempel den här otroligt vackra sången gör! Första gången jag hörde den var 2008 av en slump då jag zappade mellan tv-kanalerna en helt vanlig lördag. Lilla melodifestivalen brukar vanligtvis inte fånga min uppmärksamhet men detta året var Linn undantaget som ändrade regeln. En sång från hjärtat beskriver sorgen och saknaden som ingen borde behöva uppleva någonsin, inte i den åldern eller någon ålder, när någon man älskar och håller kär tar sitt liv ..
 
http://www.youtube.com/watch?v=K0x2eBgqxJc
 
Kram och kärlek
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela