petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

6/8 Med musiken som hjälpmedel

Publicerad 2012-08-06 10:53:00 i

*Lyssna*
 
Här serverar jag ännu en sång som kan få tårar att falla och hjärtan att öppna sig! Det är min lillasyster som sjunger och en kär vän till henne som är musiker som spelar instrumenten.
 
Jag tycker personligen att det är sunt och nyttigt för kroppen och själen att rensa ut känslor med musiken som hjälpmedel och jag rekommenderar er att lyssna i hörlurar för bästa effekt! 
 
PS. Lyssna noga in början och slutet av sången, ni kan höra ett pip (ett mjao), det är min systers katt som också fick vara med på ett hörn! Underbart, ha,ha! DS
 
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.sm3k.se%2Fcp%2FRobin%26Lina-MyImmortal.mp3&h=mAQGA6ewL&s=1
 
Lyssna och njut
 
KRAM,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-08-08 12:13:07

Håller med dig! Musik är verkligen ett ypperligt verktyg att ta till när man vill få ut känslor. Och så duktig din syster är! Älskar den där låten och det var väldigt fint sjunget av henne :) Kram till dig!

Svar: Hej Helena! Ja eller hur! Och tack, jag kan bara hålla med om att min syster är duktig! :)Kul att du gillade hennes version av en sång du älskar!
KRAM
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela