petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

7/8 Uträttat ärenden på stan

Publicerad 2012-08-07 13:00:47 i

Kom just hem ifrån stan efter att ha uträttat några ärenden. Jag har bland annat köpt 2 par hörlurar på Claes Olsson och blev återigen glatt överaskad över hur trevliga alla är här hemma! Den här gången var det en ung, pratglad student som slog av en "väder och vind" prat medan jag betalade! Mentaliteten är så familjär och inkluderande här uppe och jag kan verkligen vänja mig till detta!
 
När det gäller hörlurar undrar jag om det finns någon i detta avlånga land som avverkar lurar i snabbare takt än mig? Lurarna fungerar i snitt 3 månader för mig innan dem börjar glappa i ena örat för att så lacka ur i det andra örat till det är total tystnad. Därför garderade jag mig med att köpa 2 lurar idag då jag inte kan leva utan musik. Musik är endel av mig och jag är en del av musiken. När jag reser, tränar, promenerar är jag och musiken ett oslagbart team och det förgyller mitt liv och min livskvalitet!
 
Ikväll ska jag jobba ett nattskift och dagen därpå ett dagskift. Sen har jag torsdag och ett kvällskift kvar innan jag tar semester! Längtar!
 
PS. Kommer snart berätta hur höstens planer ser ut för mig så håll utkik!DS
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela