petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

11/12 ...

Publicerad 2012-12-11 12:52:00 i

Sitter hemma och bara är en stund, vilar på lunchen och känner efter hur dagsformen känns. Är lite trött och ledsen idag och har egentligen varit det i en vecka för anledningar jag inte än orkar berätta om just nu, men samtidigt känner jag en inre styrka och en inre tillit att jag har hjälpare vid min sida som finns här för mig när jag behöver stöd.Alla känslor och minnen, onda som goda har sin egen plats och sin egen mening och med tiden ordnar sig allt, jag vilar i den förvissningen.
 
Kram och kärlek,
 
Petra
 
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-12-11 13:37:07

Hej Petra! Jag känner igen mig i det du skriver idag och det känns faktiskt som en liten tröst. Hoppas du kan känna detsamma! Jag känner mig ganska splittrad och vilsen just nu.. Det är mycket som snurrar och grejer som borde göras, men orken finns inte riktigt tyvärr. Samtidigt känner jag en stor tacksamhet för vännerna runt omkring som finns där. Och visst kommer allt att ordna sig, det gör det väl alltid men ibland är man otålig. Kram till dig!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-11 16:21:28

Tack Hanna <3

Behövde höra precis detta precis idag <3

kram tillbaka till dig!

Postat av: Katarina

Publicerad 2012-12-11 19:17:47

Hoppas du mår bättre snart inge roligt att vara ledsen :( Kram kram

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-12 14:35:29

Hej Katarina ( Kattis <3)

Tack <3 Det är en process den här ledsenheten och det som händer i mitt liv just nu är att jag kämpar mitt eget inre krig som triggas av omgivningen. Tar tiden och fina människors stöd till hjälp <3

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela