petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

12/12 Glädje blandas med smärta på samma gång

Publicerad 2012-12-12 14:49:00 i

 
Jag fick veta betyg på senaste historiaprovet i morse och fick B igen! <3 Kändes även som att jag hade läget under kontroll när jag genomförde nationella provet i engelska *läsdelen* innan lunch. Det går bra med plugget mellanvarven av trötthet och motivationsbrist. Resultaten som trillar in känns som en fin present eftersom jag just nu kämpar ett inre krig som triggas av omgivningen. Jobbiga minnen, upplevelser och situationer från tidigare skolår har återkommit i mitt liv... och vid närmare eftertanke om det ens egentligen någonsin helt försvunnit? Jag är ju tillbaka där det började så att säga och allt upplevs så mycket mer intensivt detta ofärdiga ska göras upp med och avklaras för att kunna läggas till handlingarna och jag kan gå vidare i livet. Det gör fruktansvärt ont och jag önskar att jag slapp gå igenom det här igen men jag vet att jag måste för att få ett slut på det. Jag orkar inte gå in djupare på vad som händer just nu men det kommer nog... tids nog.
 
Kram och kärlek
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-12-12 16:20:13

Fina Petra<3 Jag förstår att det är tungt nu och känner med dig. Det är verkligen tufft när saker bubblar upp och det är inte enkelt att ta itu med sådant. Men samtidigt vet jag att du med din inre styrka kommer greja detta och komma fram som en ännu starkare person. Kram!<3<3

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2012-12-13 07:07:01

Hej härliga Petra! <3

Ring mig! Natt eller dag det spelar ingen roll.

Kram/mamma

Postat av: Per

Publicerad 2012-12-14 17:43:02

Du är en fin människa Petra, kram <3

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-14 20:21:48

Hej Helena!

Tack <3 Du är ett fint stöd, det ska du veta! Och tack för ditt fina blogginlägg om mig, min blogg och min engelska uppsats om introvertism och tolerans <3 Vi gör skillnad!

Kram

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-14 20:23:30

Hej mamma! <3

Tack <3 Ditt stöd betyder allt <3

Kram <3

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-14 20:25:28

Fina, fina Per <3

Tack <3 Du är fantastisk!

Kram <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela