petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

14/12 Tacksam för kärleksfulla människor <3

Publicerad 2012-12-14 20:37:00 i

Utan mina vänner och familj och även speciella vänner på distans och ni, mina trogna, fina bloggläsare ( ni vet alla vilka ni är) skulle jag gå under. Det är er kärlek jag vilar i när jag kämpar mot livets tuffa utmaningar. Jag får vila i att bara vara mig själv, något som är livsviktigt för mig men som tyvärr inte alla arenor tillåter. Nästa vecka kommer jag att berätta för er om vad som pågår i mitt liv och vad som gör så innerligt ont.
 
Nu vilar jag i kärlek hemma hos min älskade storasyster med hennes härliga familj. Att få vara nära dem som älskar mig för den jag är ger mig styrka <3 Mina systerbarn ger mig så mycket glädje, kärlek och inspiration och det är en fantastisk känsla fylld av värme som jag nu mer än aldrig förr behöver.
 
Jag har även en alldeles speciellt kär vän, ni vet hon som kommit hem från Indien nyligen (...och som en skänk från ovan är hemma igen då hon egentligen skulle bo och studera i Indien i 3 år) som hjälper mig att läka genom sin underbara vänskap, positiva energi och yoganidra som vi praktiserar tillsammans varje torsdag.
 
Och så har jag en annan speciell person i mitt liv som öppnar mitt hjärta för varje gång vi ses och hörs och det är jag väldigt tacksam för... och du vet vem du är <3
 
Tack även till dig Helena som peppar, stödjer och skriver så fint om mig idag i din fina blogg! Besök den hörrni: http://blygamyran.wordpress.com/2012/12/14/pepp-for-den-introverta-och-blyga/#comment-353
 
Nu ska jag mysa vidare, tack för ert stöd <3
 
Vi hörs på måndag!
 
Kram och kärlek,
 
Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela