petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

17/12 Måndag..

Publicerad 2012-12-17 16:17:46 i

Stärkande helg i bagaget och sista skolveckan innan jullovet. Har ännu inte rätt känsla i kroppen för att "skriva av mig" men det kommer när det kommer om det känns rätt. Alla ting till sin tid, det är en process för mig och det måste kännas rätt i magen om jag ska dela med omvärlden. Så ännu så länge bidar jag tiden.
 
Hoppas ni haft en fin helg! Jag har umgåtts med fina människor och familjen, mysigt <3 Har ett engelskaprov på onsdag så det blir att plugga i kväll och imorgon.Längtar efter julmat och ledighet!
 
På återseende!
 
Kram på er!
 
/Petra
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Per

Publicerad 2012-12-20 19:37:27

Jag hade en mycket fin helg! Hoppas skolan gått bra i veckan, snart får du vila ut. Kram

Svar: Tack detsamma Per! Tack, nu vilar jag ut <3
Kram <3
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela