petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

22/12 Vi överlevde ju!! ...och God Jul och Gott nytt år <3

Publicerad 2012-12-22 16:08:09 i

 
 
 ..ja, hörrni det var lite som från 1999 till år 2000- Vad skulle hände dagen efter?Absolut ingenting! Men jag tror vi går in i en ny era av tid och jag hoppas den tiden betyder mera kärlek och empati människor emellan.
 
Nu är det äntligen jullov! Jag njuter i lugn och ro och är hundvakt till min storebrors goa schäfervovsing. Eller vargen som jag kallar henne. Tar helgen helt med ro, tränar, sover, donar på lite hemma, ska plugga matte varje dag någon timma är det tänkt, ser på film, läser och bara är. Imorgon kommer en av mina goaste barndomsvänner med familj upp så vi kommer styra upp kvalitetstid till veckan och på måndag är det ju julafton med familjen <3
 
Jag vill tacka för erat hjärtliga stöd genom året som gått. Era kommentarer värmer alltid in i hjärteroten och jag kommer gå in i det nya året med många fina minnen från förra året. Det smärtsamma tar jag med mig som en läxa och lärdom som ska genomlevas och utveckla mig som människa.
 
TACK ALLA FINA, GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
 
Vi ses på nyåret <3
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-12-25 22:21:32

God fortsättning och gott nytt år.

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-27 10:41:03

Hej Cicci!

Tack detsamma! :)

KRAM

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-12-30 15:53:13

GOTT NYTT ÅR! Ha det fint! Kram

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-02 21:28:45

Hej Hanna!

Tack och detsamma! :)

Kram, Petra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela