petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

3/12 Redan december?

Publicerad 2012-12-03 14:22:00 i

Time flyes! Jag fattar inte att vi snart har jul och jullov men jag ser framemot det. Snön som kom i helgen har dock fått mig att fatta att vintern är här, och det hurrar jag för då det betyder att jag kan börja åka skidor! Och på tal om träning så har jag precis kommit hem från ett träningspass i simhallen. Blev ditsläpad efter skolan av min skolbästiskompis så det blev 40 minuter simning och en avkopplande bastusittning efteråt. Bastu är ju det bästa med hela simträningen om jag får säga det själv.
 
I övrigt inget nytt under solen. Har omprov i matte i morgonbitt, historiaprov på onsdagmorgon och grammatikprov i engelska på torsdag, med andra ord högre tryck innan terminen avslutas. Har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra nästa termin, om det blir fortsättning Komvux eller distansstudier på universitetet eller jobb. Beslutet ska dock tas inom snar framtid.
 
Vi hörs och ses!
 
Kram,
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela