petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

6/12 A change in attitude is needed!

Publicerad 2012-12-06 17:43:00 i

Har precis skrivit färdigt en uppsats på engelska och den handlar om varför samhället och skolsystemet måste ändra attityd gentemot introverta personer och studenter samt vikten av ökad förståelse och acceptans för våra olikheter.
 
Vet ej ännu hur jag länkar uppsatsen här så att ni får läsa den (om ni är intresserade?)  Jag ska klura på detta och återkomma. Den är välformulerad med ett viktigt budskap kan jag intyga!
 
Kram och kärlek
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-12-06 20:08:15

Åh, vad intressant detta lät! Vill väldigt gärna få läsa :). Ett sätt du kan få upp det genom är att skaffa dropbox, det är ett program som gör att man kan lagra filer på internet och så får varje fil en unik länk som du kan dela till vem du vill så att de kan se och ta del av de filer du lagt upp. du kan läsa mer om det här: https://www.dropbox.com/ KRAM <3

Postat av: Petra

Publicerad 2012-12-06 21:03:55

Hej fina Helena! <3

Tack för tipset! Jag har laddat hem "Dropbox" nu men klurar ännu på steget vidare till länkningsbiten!? Men du kan få guida mig genom Skype framöver om du vill! :)

KramisKommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela