petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

7/7 VÄLKOMMEN MYSFREDAG OCH HELG!

Publicerad 2012-12-07 10:35:00 i

 Klar för helg
 
Äntligen är du här, underbara fredag- bästa dagen på hela veckan! I dag är mitt schema fullsmackat. Ska strax räkna matte och kapitel 4 och förbereda mig inför nästa veckas prov. Ska försöka öva kapitlet så att jag hinner bli så pass redo att det känns ok att genomföra. Sen bär det av på träning med bästisklasskompisen och det blir att simma runt 40 minuter och så bastu så klart! Gräddan på moset ni vet! :) Sen kommer en av mina bästa vänner (hon som varit 10 månader på ett Ashram i Indien) på besök och vi ska köra Yoga tillsammans så det blir skön nertrappning efter simningen. Sen ska jag tvätta kläder, städa lägenheten, juloynta lite och helghandla. Sen försöka avsluta mitt fördjupningsarbete i historia om Vietnamkriget men om jag inte pallar det ikväll tar jag det på söndag. Är sjukt nöjd över min insats denna vecka med studierna. KLARADE JU OMPROVET I MATTE KAPITEL NR 3! Så stolt! Sen blev jag ju klar med min engelskauppsats som jag tycker blev riktigt, riktgit välskriven med ett mycket viktigt budskap! Och jag kände att nationella engelska grammatikprovet gick jättebra, känns nästan som att jag spikat provet minus några slarvfel.Men det visar sig ju, hehe. Men magkänslan är lugn och väldigt nöjd! Kan inte inleda helgen med bättre känsla, så skönt efter mina tuffa perioder under hösten. Men det tillhör ju livet med upp och ner(mot)gångar.
 
 
Önskar er en underbar (snörik)helg och på återseende på söndagkväll eller i början av nästa vecka!
 
Kram och kärlek,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-12-09 22:09:32

Grattis till omprovet starkt jobbat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela