petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

11/7 Frihet!

Publicerad 2012-07-11 10:55:16 i

I dag är jag ledig och jag gillar verkligen känslan av frihet som lediga dagar bjuder in till. Att ta dagen som den kommer och "bara vara" eller att göra något inspirerande som att umgås med någon man blir glad av! Och när man talar om trollen så fick jag just ett sms av min lillasyster om vi skulle ta en fika på stan. Så en fika på stan blir det när jag vaknat till liv. Kanske knipsas det ett foto dagen till ära? (genom hennes mobil). Hon har ju kamera på sin telefon i motsättning till jag.
 
I övrigt så möttes jag av en gosig och glad katt och det är första gången han möter mig så på de 8 dagar jag varit kattvakt! Hans kroppspråk sa: -"hej, jag gillar dig du snälla och kärleksfulla människa...blir det nå käk"?  Som ni ser så fortsätter vi att göra framsteg på vår katt-människa relation och det är en fantastisk känsla det!
 
PS. Kanske bloggar mera i afton och lägger in foton om det knipsades några från fikan så kom tillbaka senare!DS
 
Kram,
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela