petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

13/7 Jobb och allergi på agendan

Publicerad 2012-07-13 11:50:21 i

Ja hörrni, jobbhelgen står för dörren och inleds med ett 26 timmars pass idag, fredagen den trettonde! Kan bli spännande men jag hoppas dock på en lugn eftermiddag, kväll, natt, dag. Imorgoneftermiddag kommer mamma och gubben för att hämta hem katten Sigge och det är nog lika bra eftersom jag är allergisk mot pälsdjur. Det gick bra första veckan eftersom Sigge mest hängde under soffan, men sista veckan har allergin gjort sig påmind. Eftersom jag är så förtjust i katter brukar jag låtsas att jag inte har allergi men tar alltid mitt förnuft tillfånga när jag börjar nysa värre än Prosit i Snövit och de sju dvärgarna. Det har varit två fina veckor som resulterat i att Sigge vågat visa framtassarna mer för varje dag. Han har strosat runt mer avslappnat i lägenheten och även tytt sig till mig för att bli kliad bakom öronen och klappad på ryggen. Det är värt alla nysar i världen!
 
Nu ska jag meditera och andas medvetet innan jobbet kallar!
 
På återseende!
 
Kram/
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela