petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

19/7 Bloggtips: Tove Lundins blogg på Vårdguiden

Publicerad 2012-07-19 15:03:08 i

 
Tove Lundin
 
Jag bara måste rekommendera er en fantastisk bloggerska som jag fått glädjen att möta/lära känna under mitt gästbloggande för Vårdguiden. Tove Lundin heter hon och är journalist, egen företagare, skådespelerska och författare av boken -"Handbok för psykon" som kommer ut i augusti. Man skulle kunna säga att hon är en mångkonstnär, ett fyrverkeri av talanger och kreativitet! På Vårdguidens blogg skriver Tove om sin vardag och hur det är att leva med Bipolär sjukdom och ADHD. Hon skriver med värme och en stor portion humor kryddat med visdom, och om ni vill bli inspirerade, upplysta och berörda är ett besök på bloggen ett måste: http://blogg.vardguiden.se/leva-med-adhd-och-bipolar-sjukdom/
 
På återseende!
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Postat av: Tove

Publicerad 2012-07-20 09:56:42

Tack Petra vad fint skrivet om mig!
Hoppas. hoppas du fortsätter blogga här. Din blogg är så snygg!
Kramar

Svar: Hej Tove!
Bara kul att marknadsföra någon så fin och bra som dig! Ja, planen är att jag ska fortsätta blogga på min snygga blogg! hi,hi Tack för komplimangen!

Kramar
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela