petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

20/7 Xtraknäck och syrliga karameller

Publicerad 2012-07-20 17:25:08 i

 
 *Syrliga karameller*
 
Idag skulle jag egentligen varit ledig men blev tilfrågad tidigare i veckan om jag kunde jobba extra och det passade mig bra. Energin är på topp efter en härlig fridag igår med egentid, träning och bloggpyssel som resulterade i en ny layout och 4 inlägg *mycket nöjd*. En extra arbetsdag innebär ju dessutom mer slantar i plånboken och det passar såklart denna student utmärkt!
 
Jag fick även förmånen att sluta 45 minuter tidigare idag då det var lugnt på jobbet, så jag knatade hemåt 14.15 och förbi affären för att handla karameller. Har sedan njutit av en kopp te i solen på balkongen- har såååå vacker utsikt över hamnen! Har även ätit min hemlagade linssoppa som mättar kanonbra, som bara kostar 4 kr per portion, som går utmärkt att frysa och som smakar ljuvligt gott (...foto och recept kan mycket väl dyka upp i ett inlägg framöver)
 
I det skrivande nuet sitter jag och överväger om jag ska måla naglarna knallröda innan jag tar en efterlängtad eftermiddagslur. Ja, så får det bli! Ikväll blir det fredagsmys med smågodis och en film och jag kan bara konstatera att livet är härligt precis just nu!
 
Trevlig helg och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela