petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

21/7 Tvättstuga och pluss/minus lista

Publicerad 2012-07-21 14:43:39 i

*tvättstuga*
 
Idag tvättar jag veckans skörd av smutstvätt. Jag gillar att tvätta kläder! Det vilar något meditativt över hela grejen från smutsigt, skrynkligt till rent och slätstruket. Och hur ljuvligt är det inte att känna doften av sköljmedel i kläderna för att så lägga dem rena, nyvikta kläderna i garderoben! *Hallelulja*
 
Mellan varven till tvättstugan sitter jag och steker på balkongen och skriver pluss och minuslista över hurvuda det är bäst för mig att bo i Stockholm eller min hemstad till hösten? Har cirka 2 veckor på mig att komma fram till ett beslut. Beslutångest? -Nej vad då...eller jo, det har jag!
 
Annars då? Ja, helgen kommer gå i lugnets tecken. Kommer dra ut på en lång träningsrunda senare idag och ikväll har jag inga inbokade planer, ännu så länge. Imorgon ska jag mysa med en av mina allra käraste barndomsvänner och hennes 5 månader gamla bebis! *MYS*
 
Vad har ni för helgplaner?
 
På återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela