petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/7 Att lägga pussel

Publicerad 2012-07-30 11:25:15 i

*livspusslet*
 
Idag och denna vecka ska jag fatta några beslut om höstens studier. Huvudbeslutet är vart jag ska läsa komvux- i min hemstad eller i Stockholm? Och därefter följer en rad beslut som kräver agerande för att pusselbitarna ska hinna läggas på plats innan ett visst, närliggande datum. En ganska krävande vecka mentalt kan jag konstatera och samtidigt spännande. Just därför är det bra att veckan börjar med en ledig dag så att jag har tid att reflektera, skriva pluss och minuslistor, planera och så smått börja fixa det som fixas skall...
 
PS. Ett stort minus denna vecka är att mitt internetabonnemang (...mammas) går ut på onsdag och jag har inte bestämt hur vida jag ska ta över det/förlänga det, eller om jag ska välja ett annat bredbandsbolag??  Så det kan bli "tillfälligt avbrott" i bloggen från onsdag 1 augusti medans jag kommer fram till den bästa lösningen, bara så ni är underrättade. Men jag kommer tillbaka, var så säker! DS.
 
På återseende,
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-07-30 12:44:15

Lycka till med dina viktiga beslut. När dom väl är fattade lättar en stor börda. Ta hand om dig!

Svar: Hej Hanna!
Det har du så rätt i! Välkommen åter för att läsa om fortsättningen som följer när jag valt stad och bredbandsbolag för intenätet! Förhoppningsvis fixar jag internetuppkopplingen inom 1 veckas tid från och med 1 augusti!

Sköt ok dig!
petracaroline

Postat av: Helena

Publicerad 2012-07-30 16:56:55

Hoppas besluten snart kommer till dig och att du kan känna dig nöjd med dem. Jag brukar också skriva listor när sådana saker nalkas, känns så bra att få allt på papper! Kram!

Svar: Hej Helena!Tack! Jo, jag känner mig ganska trygg på att beslutet jag ska fatta kommer bli bra! Och håller med dig i att pluss och minuslistor är toppen för att reda ut tankar och få allt på papper! Kram!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela