petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

31/7 Nötskal i vardagen?...

Publicerad 2012-07-31 16:11:19 i

...eller vardagen i ett nötskal?
 
Kom just hem ifrån jobbet som förövrigt har varit toppen som vanligt! Har hunnit smälla i mig en uppfriskande och läskande jordgubbssmoothie och slängt igång 2 maskiner tvätt. Nu myser jag inne i väntan på att tvätten ska bli färdig och tittar på solen som skiner ute, fast det blåser friska vindar så det är inte så varmt som man skulle tro.
 
Och tänk att vi imorgon påbörjar årets sista sommarmånad! Tiden flyger verkligen fram och jag hoppas att höstens kyliga vindar kommer hålla sig på säkert avstånd en stund till. Vi behöver verkligen mer sol och värme för att tanka våra kroppar med D-vitaminer inför vintern! Visst? Vi beställer helt enkelt ett soligt augusti till hela Sverige!
 
För min del börjar dock augustimånad med moln och regn (..vardag i ett nötskal) men även med 2 lediga dagar så jag kan inte klaga! Ska å andra sidan jobba hela helgen så jag ska verkligen njuta min helg i förskott (...vardag i ett nötskal) Ska passa på att fixa endel adminstrativt inför hösten samt svänga förbi stan på några ärenden. Träning står också på agendan (...vardag i ett nötskal) och att försöka klura ut vilket internetabonnemang jag ska välja för framtiden. Jepp, det var dagen (...notera den "fyndiga" särskrivningen - humorn e på topp!...)  i ett nötskal!
 
Tills vi ses igen, sköt om er och välkommen åter! -Ni vill ju inte missa vad som händer i höst!
 
Kram
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela