petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

3/7 På dagens agenda står kärt besök, kattvakt och fullmåne!

Publicerad 2012-07-03 15:45:28 i

Har nyss haft besök av en mycket kär barndomsvän! Vi har gått i samma klass genom hela låg- och mellanstadiet, bott grannar och lekt mycket ilag men tappade kontakten med åren. För cirka ett år sedan återupptog vi kontakten och tänk, vänskapen är lika avslappnad och hjärtlig som när vi var barn! Känns så tryggt och skönt att ha en sån fin vän på hemmaplan. *Tacksam*
 
Måste säga att det känns spännande, ovant och lyxigt på samma gång att kunna ta emot besök i min "egna" lägenhet. Vuxenpoäng till mig! I eftermiddag ( Läs: snart) kommer mamma och hennes gubbe med deras katt som jag ska passa under en veckas tid medan dem är på semester. Jag är en sann djurvän så det ska bli jättemysigt med en katt i hemmet!
 
PS. Jag har inte nämnt det förut men jag har ett genuint intresse för astrologi och följer en blogg som är grymt bra! Så för er som delar mitt intresse för astrologi bifogar jag länken nedan, välkommen in! Och hörrni- ikväll är det fullmåne så var uppmärksam på era känslor! DS
 
http://www.rexlins.blogspot.se/
 
Auf wiedersehen,
 
/Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela