petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

6/7 Helgens bravader

Publicerad 2012-07-06 12:03:51 i

*Även djuren fredagsmyser med familjen*
 
 
Jajamensan hörrni, idag ska jag följa med min storasyster ut på landet och hänga med familjen. Jag ska bli hämtad med motorcykel, jippiiii!  Dagen är planerad och vi ska ta en båt ut till en lugn vik och sola, umgås, grilla och njuta av livet! Kvällen går i fredagsmysets tecken och vi ska fredagsmysa så stort att reklamfilmen "fredagsmys" kommer att blekna i jämförelse! Det blir popcorn, chips, dipp, godis och gott att dricka i glasen. Kanske även grönsaker, dipp och friska frukter får ta plats på bordet för det är ju sommarfräsch fredagsmys om något! I övrigt så har vädergudarna sett till att fredagens väder blir lovande för solen skiner och himmlen är blå! Härligt!
 
PS. Imorgon händer det saker i stada, närmare bestämt en gratiskonsert i parken! Folkfest! Ska jag dit? Vi ses väl imorgon så får ni svaret!DS
 
Kram/
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela