petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

7/7 Från stormen till lugnet

Publicerad 2012-07-07 19:55:54 i

*laddar batterier* 
 
Just kommit hem från landet och en helt underbar mysfredag med storasyster och hennes familj! Vi snackar sommaridyll på hög nivå med strålande sol, knallblå himmel, picknick och filmmys till kvällen. Det blev popcorn och smågodis och "Giddra inte med Zohan"- en film vi alla sett förut men som är så rolig att vi såg den igen!
 
Idag har vi chillat, spelat bamsememory (jag vann med 19-7 första omgången och andra omgången blev det oavgjort) vi har promenerat, jag har joggat 45 minuter och sen lekt med barnen i trädgården,spelat fotboll, badminton och freesbee. Härligt med aktiva trollungar! Nu är moster Petra trött och kommer inte att knata ner till stada för att se gratiskonserten ikväll. Väljer lugnet i mitt eget sällskap och katten Sigge under soffan
 
Imorgon börjar min sommarjobbsperiod och första passet är ett mastodontpass; kväll-natt-dag! Det ska dock bli gött att jobba igen och göra rätt för sig efter en veckas ledighet och mys med vänner och familj. Ska ju vara balans mellan vila och jobb!
 
PS. Kolla in bilden på mig från motorcykelturen! - jag är så lycklig! Vilken härlig känsla att susa fram på en motorcykel!!DS.
  
 På återseende!
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela