petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

9/7 Lugna gatan, eller?

Publicerad 2012-07-09 16:34:50 i

l
*Livat i holken*
 
Kommer hem och njuter av lugnet i lägenheten efter 26 timmar på jobbet. Men det varar bara i en halvtimma sen bestämmer sig en granne för att börja spela musik med en volym lika hög som eiffeltornet och en bas som får min röv att jag lyfta från golvet. Underbart! Grannen testar mitt goda humör kan jag glatt tala om men jag tänker ge honom lite tid att leka av sig och se om han lugnar sig (...jag vet att det är en han för jag hörde hans röst från balkongen.) Klockan är trots allt inte midnatt utan eftermiddag och semestertid. Midnatt- semestertid eller ej- det hade varit en annan femma! Då hade jag gått ner efter 5 minuter och vänligt men bestämt meddelat att volymen inte är grannvänlig.
 
Annars då? Jag är trött men vid gott mod! Har fina kollegor som förgyller min arbetsdag som varje dag serverar stora som små överaskningsmoment. Att jobba med människor är alltid en utmaning men samtidigt orhört lärorikt, och det var dagens det om detta hörrni! Nu ska jag fixa middag sen blir det att träna ikväll om jag inte är för trött och somnar. Jobbar imorgon också sen kommer 2 härliga fridagar. Får se vad jag hittar på då!
 
Vi ses,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela