petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

2/7 En begåvad kändis visar vägen!

Publicerad 2012-07-02 12:14:05 i

Jag blir glad när fler människor pratar öppet om psykisk hälsa! Vi människor är inte gjorda av sten och det emotionella och den psykiska hälsan är lika viktig som det logiska och den fysiska hälsan. Dem går hand i hand. Psykisk och fysisk hälsa har vi alla och ingen kommer undan detta faktum. Inte ens en känd, framgångsrik och vacker skådespelerska kommer undan! Länken nedan är en artikel från dagens Aftonbladet och i den får du veta vilken kändis som visar vägen!
 
PS. Eftersom det trillskas med att automatiskt öppna bifogade länkar "i ny flik" i mina inlägg, så har jag kommit på en kreativ lösning för att komma runt problemet. Innan ni klickar på den bifogade länken ska ni högerklicka på musen, för att så välja " öppna länk i ny flik". På så vis förvinner ni inte från min blogg utan får länkarna paralellt bredvid varandra! (...men det visste ni väl kanske redan? :) ) DS.
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article15059297.ab
 
Kram och på återseende imorgon!
 
/Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela