petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/6 regn, regn, regn, regn

Publicerad 2012-06-30 13:07:44 i

Vädret är inte sommar hörrni! Det blåser, regnar och himmlen är gråvit men jag klagar inte för jag gillar regniga dagar. Mysdagar kallas det. Jag har just kokat mig en kopp kaffe och sitter och filosoferar över livet. Vad göra idag? Skulle man kanske vart iväg på Expert och handlat en kamera? Hur länge har dem öppet en lördag tro?
 
Jag har ingen kamera som fungerar och jag har ingen kamera på mobilen heller, och fotografier är ju ett måste när man bloggar! Jag står och väger mellan att köpa en ganska billig kamera nu eller om jag ska låna en kamera tills jag får lön i slutet av augusti? Billig, ok kamera eller dyrare och bättre kamera? Vad säger ni? Stora I-landsproblem idag visst! ...(sista meningen läses med ironi)
 
Ja, det är vad jag funderar på en dag som denna. Jag kommer inte att dra ner på stadsfestivalen som det ser ut med det här vädret. Jag tänker vara inne och mysa, läsa en bok, meditera och bara vara. Kanske händer det nåt skoj ieftermiddag eller i afton? Jag håller mina dörrar öppna och är tryggt förvissad om att det kommer komma fler tåg att vara ute och socialisera under sommaren. Må vädergudarna vara med oss och på tal om väder så tänker jag avrunda dagens regniga inlägg med en regnig sång! Klicka in och njut!
 
http://www.youtube.com/watch?v=fqDJ1ATkKrM
 
PS. Vad peppar jag för imorgon tro? Ni som följt min gästblogg på Vårdguiden kanske vet? Om inte återkom imorgon så får ni svaret! DS
 
Kram och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela