petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

1/11 Hejdå Stockholm- Hej Landskrona!

Publicerad 2012-11-01 05:50:22 i

 
Lämnar nu Stockholm med värme i hjärtat! Har haft 3 fantastiska dagar fyllda med goa möten med några av mina finaste vänner. Har ätit gott och druckit gott och skrattat massor.
 
Nu sitter jag på Köpenhamntåget mot Lund för att där bli välkomnad av en vän som bor i Landskrona. Så skojigt och jag älskar verkligen att vara ute på äventyr,  resa runt och träffa de som förgyller mitt liv och jag vill aldrig att lovet ska ta slut!
 
Hoppas veckan är till lika stor belåtenhet för er som den är för mig!
 
På återseende,
 
Kram
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2012-11-01 06:56:31

Ha det "gött" i Landskrona!

Kram/mamma

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-11-01 09:31:15

Ojojo, välkommen till mina nuvarande hemtrakter!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-02 11:43:29

Hej Hanna!

Men vad säger du!? Hur cool på en skala att du bor i Landskrona som jag just nu besöker! :-)

Otroligt vacker stad! Jag älskar havet! Kommer strax en uppdatering på bloggen.

Kram på dig!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-02 11:45:21

Hej mami!

Tackar! Här i Landskrona är det fint! :-)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela