petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

12/11 Ingen blogg eller skriv inspiration...

Publicerad 2012-11-12 12:14:15 i

Nej, det är tomt i min inspirationskälla just nu. Jag är trött och all energi går till skolan och så får det helt enkelt vara. När ni minst anar dyker det upp ett inlägg men nu kommer jag ligga lågt en stund på bloggfronten tills energin och skrivglädjen återkommer. Bear with me <3
 
Kram på er tills vi ses igen
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-11-12 14:23:03

Klokt av dig att lyssna på dig själv! Massa energipeppkramar<3

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-11-13 09:37:34

Hej Petra! Jag skickar lite pepp och värme till dig! Plugga på och återvänd där lusten har återfunnit sig.. Vi väntar så tålmodigt så. Kram!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-13 12:01:04

Hej Helena!

Tack för pepp och energipeppkramar <3 Ja, lyssna inåt är en bra egenskap! :) Hoppas du mår bra finaste och att bioresonansbehandlingen går fint!

Kram

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-13 12:02:25

Hej Hanna!

Tack, vad gullig du är! Fick nästan tårar i ögonvrån av ditt inlägg! Värmde mitt hjärta ska du veta <3 :)

Hoppas du mår bra!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela