petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

26/11 Fullmåne på ingång 28/11

Publicerad 2012-11-26 13:19:00 i

 
 
,...och det får mig att fundera. Jag vet inte hur det är för er men jag kan känna en ökad sårbarhet när det är fullmåne och nu är den på ingång, onsdag 28 närmare bestämt. Man kan säga och tro vad man vill om detta ämne men jag känner att jag blir påverkad. Det slår sällan fel och dem som kan astrologi säger att månen står för det undermedvetna, förtryckta känslor som vi inte vill veta av som triggas på något vis, kanske av omgivningen och då kommer det jobbiga, smärtsamma upp till ytan så att vi kan bli medvetna om vilka sår, trauman som behöver läkas och redas ut. Och jag känner mera smärta just nu utan att något speciellt har hänt mer än vanligt. Man kan ju fundera på om nu månen har så stark påverkan på vattnet (ebb och flod) skulle det då inte sannolikt även påverka oss människor? Med tanke på att vi människor består av så mycket vatten/vätska. Någon mer än mig som funderat på detta? Som känner mer (inre smärta) kring fullmåne?
 
Kram,
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela