petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

29/11 Engelska skrivprov och bebisgos

Publicerad 2012-11-29 09:35:00 i

Ja,fick veta det igår av vår engelskalärare. Strukturen och framförhållningen kunde varit bättre och jag har sagt ifrån om just detta på elevrådet i tisdags med rektorn, så min röst har blivit hörd! :)
 
Faster Petra gosar med lilla pyret
 
Igår var jag och gosade bebis och klippte håret på bror och hans sambo och blev bjuden på middag, mysigt! Ska vara hundvakt åt deras schäfervovsing mellan 21 och 26 december och det ser jag framemot! Längtar även till helgen med start imorgon! Ska fixa håret på mina syskonbarn och det ska bli mysigt att få ta hand om dem och ha kvalitetstid tillsammans <3 Ikväll blir det meditation och det ska bli skönt! I övrigt kommer helgen gå till studier, träning och säkerligen att umgås med goa vänner.
 
 Vovsingen Wilma
 
 
Vi höres alla finisar <3
 
Kram och kärlek,
 
/Petra
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela